Gezinsondersteuning

Iedere ouder heeft wel een visie over het opvoeden van een kind. Alleen: hoe doe je dat op de juiste manier? Op die vraag bestaat er helaas geen universeel antwoord. Er spelen vele factoren mee in het grootbrengen van een kind en die zijn in elke situatie verschillend. De opvoeding, het karakter en de invloedssferen spelen allen een rol in de ontwikkeling van een kind. Soms weet je als ouder even niet hoe je moet anticiperen op deze ontwikkelingen. Daarom is het ook voor de ouders belangrijk om hierin begeleiding te krijgen als ze het even niet meer weten. Onze ervaren begeleiders kunnen ook de ouders wegwijs bieden in de opvoeding van kun kinderen zodat het zelfvertrouwen van de ouders op dit vlak groeit. Ook hier geldt, voor elke situatie hebben we begeleiders die begaan zijn met jouw specifieke gezinssituatie. Samen zorgen wij ervoor dat de gezinsbanden sterker dan ooit worden!

Onze begeleiders zijn begaan met jouw specifieke gezinssituatie en zorgen er samen met jouw voor dan de gezinsbanden sterker dan ooit worden.

Missie

Wij bedenken geen missie of omschrijving om jouw zorgkeuze te beïnvloeden. Onze missie is juist om open en eerlijk met onze jeugd om te gaan. Dankzij de passie, ervaring en diversiteit van onze Cosmo begeleiders kunnen wij jou altijd passende begeleiding bieden. Wij bieden je zekerheid, veiligheid en helpen jou om relaties met vrienden en familie tot stand te brengen. We kunnen je niet vangen bij het vallen, maar de val wel verzachten en jou helpen om weer op te staan.

Visie

Onderscheidend! Dat is Cosmo Zorg. Wij streven ernaar om op landelijk niveau jongeren positief te begeleiden door middel van verschillende begeleidingsmethodes. Een organisatie die aanvoelt als familie, wij zijn transparant en duidelijk. Wij hebben een lange termijn focus.

Ook gebruik maken van onze diensten?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier

Menu