Ambulante begeleiding

Wat betekent dat eigenlijk? Dit houdt in dat je een vaste begeleider van ons krijgt met wie jij afspraken maakt. Dit kan thuis zijn maar ook bij een hulpverlenende organisatie. Ook helpt de begeleider jou met het bespreken van praktische zaken en ondernemen jullie leuke activiteiten. De begeleider haalt zo dus wat lasten van jouw schouders zodat jij je kan focussen op het hebben van een goed gevoel!

Een vaste begeleider die lasten van jouw schouders afhaalt, zodat jij je kan focussen op het hebben van een goed gevoel

Missie

Wij bedenken geen missie of omschrijving om jouw zorgkeuze te beïnvloeden. Onze missie is juist om open en eerlijk met onze jeugd om te gaan. Dankzij de passie, ervaring en diversiteit van onze Cosmo begeleiders kunnen wij jou altijd passende begeleiding bieden. Wij bieden je zekerheid, veiligheid en helpen jou om relaties met vrienden en familie tot stand te brengen. We kunnen je niet vangen bij het vallen, maar de val wel verzachten en jou helpen om weer op te staan.

Visie

Onderscheidend! Dat is Cosmo Zorg. Wij streven ernaar om op landelijk niveau jongeren positief te begeleiden door middel van verschillende begeleidingsmethodes. Een organisatie die aanvoelt als familie, wij zijn transparant en duidelijk. Wij hebben een lange termijn focus.

Ook gebruik maken van onze diensten?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier

Menu