Crisisopvang

Heb je plotseling geen toegang meer tot je woning of verblijfplaats en is er per direct een veilig adres nodig? Ook dan staat Cosmo Zorg voor je klaar! Wij bieden onderdak op een veilig adres waar je tot rust kunt komen en jezelf weer terug kan vinden. Samen kijken wij tijdens jouw verblijf in het Cosmo Rood Opvang wat voor vervolgstap het beste is. Je kan vanaf hier doorstromen naar een Cosmo-woning, of we kijken wat er nodig is voor jou om weer terug te keren naar een veilige thuisbasis.

In de Cosmo Rood Opvang is onze begeleiding dag en nacht aanwezig. Je woont met drie tot vier andere jongeren binnen deze opvang, waarin je, je eigen slaapkamer hebt. Ook hier geldt: tegenslagen zijn niet erg als je er maar op een goede manier mee omgaat. Hierin zijn ook onze begeleiders gespecialiseerd.

Plotseling geen toegang meer tot je woning of verblijfplaats en is er per direct een veilig adres nodig? Ook dan staat Cosmo Zorg voor je klaar

Missie

Wij bedenken geen missie of omschrijving om jouw zorgkeuze te beïnvloeden. Onze missie is juist om open en eerlijk met onze jeugd om te gaan. Dankzij de passie, ervaring en diversiteit van onze Cosmo begeleiders kunnen wij jou altijd passende begeleiding bieden. Wij bieden je zekerheid, veiligheid en helpen jou om relaties met vrienden en familie tot stand te brengen. We kunnen je niet vangen bij het vallen, maar de val wel verzachten en jou helpen om weer op te staan.

Visie

Onderscheidend! Dat is Cosmo Zorg. Wij streven ernaar om op landelijk niveau jongeren positief te begeleiden door middel van verschillende begeleidingsmethodes. Een organisatie die aanvoelt als familie, wij zijn transparant en duidelijk. Wij hebben een lange termijn focus.

Ook gebruik maken van onze diensten?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier

Menu