Dagbesteding

Wij van Cosmo Zorg creëren een omgeving met een verblijfplaats waarbij intensieve begeleiding mogelijk is. We analyseren samen met jou je huidige situatie aan de hand van “vrije” intakegesprekken. Hierin kijken wij samen waar jouw kwaliteiten liggen en hoe jij het beste geholpen kan worden. Het is OK om hier te zijn, je kant trots zijn. Cosmo Zorg zal je bijstaan. Wij kijken niet alleen naar de wond, maar vooral naar jouw karakter in combinatie met jouw hobby’s en interesses! Ben je een sneaker-lover? Dan zullen wij dit stimuleren en je in alles bijstaan wat je hiermee wil bereiken. Waarom maken we niet samen een sneaker kamer? Air Jordan baby!

Daarnaast bieden we jou leer-/werkplekken. Het zal niet zoals het kantoor van Tony Stark zijn, maar we bieden je wel de middelen om een held in jouw omgeving te worden. Dit doen we door middel van een gestructureerde dagbesteding in combinatie met activiteiten die toegang geven tot creatieve en positieve onderwerpen.

“Net iets anders”
Wij van Cosmo Zorg creëren een omgeving met verblijfplaats waarbij intensieve begeleiding nodig is.

Missie

Wij bedenken geen missie of omschrijving om jouw zorgkeuze te beïnvloeden. Onze missie is juist om open en eerlijk met onze jeugd om te gaan. Dankzij de passie, ervaring en diversiteit van onze Cosmo begeleiders kunnen wij jou altijd passende begeleiding bieden. Wij bieden je zekerheid, veiligheid en helpen jou om relaties met vrienden en familie tot stand te brengen. We kunnen je niet vangen bij het vallen, maar de val wel verzachten en jou helpen om weer op te staan.

Visie

Onderscheidend! Dat is Cosmo Zorg. Wij streven ernaar om op landelijk niveau jongeren positief te begeleiden door middel van verschillende begeleidingsmethodes. Een organisatie die aanvoelt als familie, wij zijn transparant en duidelijk. Wij hebben een lange termijn focus.

Ook gebruik maken van onze diensten?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier

Menu